380 oldal
"Brillant-Savarin, a gasztronómia klasszikusa szerint a vadpecsenye az asztal legnagyobb gyönyörűségei közé tartozik. Erről való értekezésében kifejti, hogy a vad értéke sokszor attól is függ, hogy milyen tájakon élt és táplálkozott. Szerinte a vidék geológiai, növénytani adottságai a vadak húsának aromáját is befolyásolják. A fácánt a legkülönbnek, a legízletesebb csemegének tartja az összes vad között, elkészítéséről külön értekezik „ Az ízlés fiziológiája” című művében. E gasztronómia momentumok felelevenítése arról győzhet meg valamennyiünket, hogy örvendetes esemény Tolnai Kálmán értékes könyvének kiadása. Nagy erénye e könyvnek, hogy éppen azokhoz a témákhoz nyúlt kellő szakértelemmel, amelyek nagyon hiányoznak a magyar szakácskönyv-irodalomból. Több ez puszta szakácskönyvnél – jól tudom –, jó szakácskönyvet írni elhivatottságot jelent. Tolnai Kálmánt azonban nemcsak Diana, hanem Gasterea is kegyeibe fogadta. Könyvével az élő magyar gasztronómiai irodalom vad, hal, gomba és egyéb természet által kínált élelmiszerek megismerésének és felhasználásának – több százféle receptjével – legrendezettebb gyűjteményét tarthatja kézben az olvasó. "
gerincnél ragasztva, könyvtest szépen egyben van
Személyes átvétel a Mexikói úti kisföldalatti végállomáson (XIV. ker. ), vagy az Oktogonon lehetséges.
Ha ez nem megoldható postán, futárral, csomagautomatába stb... küldöm, banki átutalás után.
Lásd: Szállítási és garanciális feltételeket. Utánvéttel nem küldöm.
Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2019-11-17 15:48 .
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése